h1.BlogItem-title { }

Knappt en mil söder om Landskrona ligger Saxtorp Svamp, ett ambitiöst familjeföretag som är certifierade av Svenskt Sigill. Här odlar paret AnnMarie Schelin och Rikard Pedersen svamp av alla dess slag, alltid helt utan kemiska bekämpningsmedel. Försäljningen sker främst till de stora dagligvaruhandlarna, men den egna gårdsbutiken är väl värd ett besök om du befinner dig i krokarna. Vårt samarbete inleddes med en varumärkesanalys, där vi gemensamt identifierade ett behov av en helt ny kostym – en typisk varumärkesrecond, som vi kallar det här på Nkel.

– Reconduppdrag kan vara mer eller mindre omfattande, beroende på kundens unika behov. I det här fallet behövde vi se över i stort sett allt för att skapa kommunikation som verkligen förmedlar Saxtorp Svamps passion för att odla ekologisk matsvamp av högsta kvalitet. Resultatet är bland annat en ny logotyp och grafisk profil, men också nya förpackningar, en ny webbplats, butiksmaterial och en kommunikationsstrategi för bland annat sociala medier, berättar Jonas Haage, vår art director i projektet.

Besök www.saxtorpsvamp.se för att se mer. Kul företag med hjärtat på rätta stället, och ett riktigt lyckat projekt!

saxtorp_collage2