The Body Shops adventskalender på Stockholms centralstation

Nkel hjälpte The Body Shop med ett stor event på Stockholms centralstation.

Spana in vårt senaste galet roliga projekt för The Body Shop!

I går och i dag, 5–6 november, har vår kund The Body Shop ett event på Stockholms centralstation, i form av en gigantisk adventskalender. Ett fantastiskt roligt projekt där vi varit med från idé till färdigt resultat. Från morgon till kväll bjuds besökarna på lucköppningar, tävlingar, gåvor och julklappstips. Under eventet uppmärksammas också The Body Shops samarbete med välgörenhetsorganisationen WaterAid, som arbetar för att ge människor i nöd tillgång till rent vatten. Följ eventet på #tbspopup i sociala medier. Eller ännu hellre, titta förbi Centralstationen innan dagens slut!

Missa inte att kika på eventfilmen nedan! 

Andreas Ågren