Vi vann Svenska Publishing-Priset tillsammans med Friluftsfrämjandet!

Uppdatering: Vi vann! I dag är glädjen stor på både Nkel och Friluftsfrämjandet. Självklart var vi stolta över nomineringen i sig, men att vinna smäller lite högre. ;-) Motiveringen löd: ”För formstarka bilder och en distinkt värdegrund som går igen i alla texter - en tydlig programförklaring.”

Friluftsfrämjandet och Nkel på Svenska Publishing-Galan

Katarina Silfverswärd Wintzell, marknadskoordinator på Friluftsfrämjandet, och Evelina Lindberg, operativ projektledare på Nkel, tog emot priset på Svenska Publishing-Galan

Originalinlägget: I våras designade vi Friluftsfrämjandets årsredovisning och verksamhetsberättelse för 2014. Ett roligt projekt där vi jobbade i nära samarbete med kunden för att skapa utgåvor som verkligen förmedlar den stolthet och framåtanda som präglar en av Sveriges största ideella organisationer. Som ett kvitto på att vi lyckades, är vi tillsammans med Friluftsfrämjandet nu nominerade till Svenska Publishing-Priset i kategorin ”Print – årsredovisningar/verksamhetsberättelser organisation/offentlig sektor”.

Vi är självklart otroligt stolta och håller alla tummar vi har inför prisutdelningen, som går av stapeln i Stockholm måndagen den 9 november. 

Andreas Ågren