h1.BlogItem-title { }

2007 lanserade Primus sin Eta-serie, en samling friluftskök och kastruller som satte en ny standard i branschen för bränslesnålhet. Nu är andra generationen här med genomgående förbättringar som ger ännu högre verkningsgrad, vilket gör köken i Eta-serien i princip dubbelt så effektiva som traditionella friluftskök. För dig som äventyrare innebär det att du kan bära med dig mindre bränsle än vad du är van vid, för en lättare packvikt. Eller så tar du med dig lika mycket som vanligt och slipper oroa dig för att bränslet ska ta slut mitt i ödemarken. Mindre bränsle, mer matlagning. Svårare än så är det inte – och det tog vi tog fasta vid när vi arbetade fram Eta-seriens nya koncept.

Vi har producerat annonser och material till återförsäljarna på fyra språk, kampanjwebb på tre språk, mässmaterial och mer därtill. Ovan ser du ett urval av enheter, men ta gärna en titt på primus.se/eta också!

//Ronny