h1.BlogItem-title { }
Boktrailer till Cilla & Rolf Börjlinds nya kriminalroman Sov du lilla videung

Cilla & Rolf Börjlind är tillbaka med fjärde boken om Tom Stilton och Olivia Rönning

I dag släpps den kusligt aktuella kriminalromanen Sov du lilla videung, där en flyktingflicka hamnar i centrum av en mordutredning som leder hela vägen till kloakerna i Bukarest. Boken är skriven av Cilla och Rolf Börjlind, som bland annat ligger bakom den hyllade teveserien Springfloden, med Kjell Bergqvist som Tom Stilton.

På uppdrag av Norstedts tog vi en sen kväll i juni vårt pick och pack och drog till Ingarö för att spela in en trailer. Väl på plats fick vi sällskap av Johan Arthursson och Mattias Lundberg från Björnhult Media, som skötte filmandet och senare klippningen. Vår hovfotograf Peppe Ericsson, från Studio Ljusspel, ställde inte bara upp med sin gård som inspelningsplats, utan agerade även statist och stillbildsfotograf tillsammans med vännen Lambis Stratoudakis. Sist men inte minst tog vår produktionsledare Jennie med sig sina barn Lucas och Alva, som fick spela barnen du ser i trailern.

Det här är ett ypperligt exempel på en snabbfotad filmproduktion, där vi med små medel och ett bra nätverk producerar filmer som håller måttet vid sidan av mer påkostade produktioner. Att vi älskar den här typen av uppdrag gör inte saken sämre! Stort tack till alla inblandade.

I bildspelet nedan bjuder vi på fotografier från inspelningen.