h1.BlogItem-title { }

Ny hemsida till en gammal kund

SKPF är Sveriges snabbast växande pensionärsförbund med över 170 000 medlemmar i hela landet. För att nå både befintliga och nya potentiella medlemmar och göra medlemskapet attraktivt är den egna hemsidan SKPF:s viktigaste kanal. Något som ställer höga krav på tillgänglighet, informationsstruktur, sökord (SEO), funktioner, design och allt sånt som vi är experter på. Så när SKPF letade efter en ny reklam- och webbyrå i Stockholm var valet (e)nkelt.

Vi smygstartade med att ger SKPF:s egna medlemstidning, “Här & Nu!”, ett liv på internet. Den nya nättidningen är ett komplement till papperstidningen med dagliga uppdateringar. Vill du också ha kolla på det mesta och bästa från seniorvärlden kan du läsa tidningen här.

I våras var det sedan äntligen premiär för nya skpf.se. En helt ny skräddarsydd hemsida, byggd i WordPress, med fokus på medlemsnytta, funktionalitet, användarvänlighet och konvertering. Den nya responsiva sajten har gjort nätlivet mycket lättare för såväl alla anställda som de över 170 000 medlemmarna. Kolla in den nya sidan här.

Ny skräddarsydd hemsida för SKPF utvecklad i WordPress
Ny responsiv sida med användarvänlig design och fokus på konvertering
Ny grafisk manual framtagen av Nkel som är en kombinerad reklambyrå, webbyrå och designbyrå i Stockholm