Millennium 4: Det som inte dödar oss

Millennium 4: Det som inte dödar oss

Det har gått mer än tio år sedan Stieg Larsson klev in på Norstedts med sina gröna manuspärmar märkta med Män som hatar kvinnor, ett och två. Allt som har hänt sedan den dagen är en osannolik och helt överväldigande framgångssaga. Det universum som Stieg Larsson skapade engagerade så många läsare att böckerna nästan har fått ett helt eget liv.

I augusti 2015, tio år efter Män som hatar kvinnor, ger Norstedts ut den fristående fortsättningen på Millennium, Det som inte dödar oss av David Lagercrantz, författaren bakom bland annat Jag är Zlatan Ibrahimović.

Detta är självklart en jättehändelse i bokvärlden och vi är enormt smickrade över att Norstedts gav oss hedersuppdraget att ta fram en teaser för boken. Vi har också producerat en längre trailer, som släpps i början av augusti.

Filmen är producerad i samarbete med våra vänner på Björnhult Media.

Enjoy!

Andreas Ågren