Work for you stärker arbetskraften i dig

Nkel tog fram ny hemsida till Work for you

Ny hemsida: Work for you 

Work for you startades 2005 och blev 2008 en av de första fristående jobbförmedlingarna i landet. Som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen underlättar de för människor att ta plats på arbetsmarknaden. Vissa vill hitta tillbaka efter sjukdom eller längre arbetslöshet, andra vill få sitt första jobb. I dag är företaget verksamma inom jobbförmedling, arbetslivsinriktad rehabilitering, utbildning och omställning och finns på drygt 40 orter i landet, med cirka 250 medarbetare. Här på Nkel är vi stolta över det nya samarbetet med och hälsar hela gänget välkomna. Första uppdraget tillsammans tog form hösten 2014 och efter en handfull intensiva månader kan vi äntligen visa dig resultatet: en sprillans ny webbplats!

Andreas Ågren