h1.BlogItem-title { }

Vi är överväldigade av all kärlek som strömmade in på Gamla Brogatan 19 till vårt tjugoårsfirande. Bubblet flödade, selfieväggen fylldes upp och jazzbandet levererade ett härligt gung. Den enda plumpen i protokollet är att vid en närmare en granskning av matchfilmen från spökbollsfinalen, syns det tydligt att det så kallade vinnarlaget fuskade från början till slut. Segern tilldöms således retroaktivt Team Nkel. Hurra för oss! Fortfarande obesegrade efter tjugo år ...

Under kvällen fotades det en hel del. För att du som var där ska minnas festen – och för att du som inte kunde komma ska kunna ta del av godbitarna ändå – har vi skapat ett album på vår Facebooksida.

Klicka här för att se alla bilder

Tack igen alla som förgyllde festen! Nu siktar vi på tjugo år till.

//Vännerna på Nkel