Ett värdefullt uppslag i Daisy Beauty

Nkel har gjort ett heluppslag i sommarnumret av Daisy Beauty!

Ett värdefullt uppslag

The Body Shop tillverkar sina produkter med kärlek och omsorg. Ingredienserna hämtas från jordens alla hörn via det egna Community Fair Trade-projektet, som ger hantverkare och lantbrukare rättvis lön och bättre tillgång till bland annat utbildning och sjukvård. En av de populära Community Fair Trade-ingredienserna är marulaolja, som företaget köper från ett kooperativ i Namibia, Eudafano Women's Cooperative som ägs och drivs uteslutande av kvinnor. Tack vare handeln med The Body Shop har kvinnorna fått ovärderlig entreprenörskunskap och därmed högre status i deras samhälle.

Det och mycket mer berättade vi om på ett heluppslag i sommarnumret av skönhetstidningen Daisy Beauty!

Andreas Ågren