h1.BlogItem-title { }

I dagarna lanserades nya Compotech.se, en efterlängtad uppdatering som ger företaget ytterligare ett försprång mot konkurrenterna. Webbplatsen är byggd i Wordpress, med fokus på att skapa en lösning som är både användarvänlig och lättadministrerad. Den stora nyheten väntar under sidan Nyheter & blogg. Ambitionen är skyhög: att skapa tillverkningsindustrins nya kunskapsbas för konstruktörer som arbetar med HMI, sensorer, rörelsesystem baserade på små elmotorer och magnetiska system.

– Som applikationsingenjörer löser vi dagligen utmaningar åt våra kunder. Nästan varje projekt innebär att vi lär oss något nytt. Tidigare har denna kunskap stannat internt, men vi är övertygade om att hela branschen vinner på en mer öppen inställning till kunskapsutbyte. Därför har vi påbörjat arbetet med att göra mycket av vår kunskap tillgänglig för alla, berättar Fredrik Ståhl, marknadsansvarig på Compotech.

Här på Nkel är vi övertygade om att denna satsning ytterligare kommer stärka Compotechs position som branschens problemlösare, och vi ser fram emot att följa utvecklingen. Att vi fått bidra genom att designa webbplatsen och leda webbutvecklingen tillsammans med vår underleverantör, är vi både glada och stolta över!