h1.BlogItem-title { }

När gänget bakom Loop54 knäckte sin sökalgoritm för e-handeln, visste de att deras produkt var unik. När du söker i en vanlig webbshop används så kallad traditionell textmatchning. Du får resultat helt beroende av vad du faktiskt skriver (mjölk = mjöl = öl o.s.v.), inget annat. Och för e-handeln har detta varit en enorm frustration som antingen ignorerats eller som slukat tusentals arbetstimmar i försök att överlista systemet. Med Loop54:s algoritm sätts allt du söker in i sitt sammanhang i stället. Mjölk är lika med mejeriprodukter och så vidare. Och för varje kund som söker och handlar, blir din produktkatalogs olika sammanhang allt tydligare för algoritmen. Utan kostsam handpåläggning.

Vi är stolta över att presentera Loop54 som ny kund. Hittills har vi hunnit se över deras grafiska kostym, spika ett huvudbudskap och designa en ny webbplats. Mer kommer!