h1.BlogItem-title { }

I slutet av augusti tackade vi av vår kära kollega Denise, som nu siktar på andra äventyr. I samma veva passade vi på att hälsa Rosanna välkommen, en ungdomlig fläkt som redan hunnit arbeta över fem år som grafisk formgivare åt flera stora, internationella varumärken. Hej Rosanna, kul att du ville bli en i gänget. Varför Nkel? Första gången jag klev in i lokalerna kändes det så rätt. En plats med sköna människor, spännande kunder och cool atmosfär. Helt enkelt en plats där jag kommer kunna få leva ut min kreativitet och utvecklas.

Du har bland annat gjort jobb för ett stort läkemedelsbolag och världens kanske mest kända chilisås, Tabasco. Vad tar du med dig för erfarenheter därifrån som våra kunder kommer ha nytta av? Att vare sig man jobbar med en stor eller liten kund så är omtanke, service, känsla och personlig touch något vi alltid ska tänka på. Samt att chilisås på popcorn är sjukt gott!

Sist men inte minst, vad gör du utanför jobbet? Jag går gärna på konsert, framför allt döds- eller heavymetall. Sedan blir det lite tv-spelslirande med kompisarna. Då är det hockey eller fotboll som spelas, självklart på blodigt allvar. Annars är det min sambo Stefan och vår chihuahua PeeWee som gäller!