En digital kundtidning fullspäckad med extramaterial

The Body Shop ger för närvarande ut den svenska kundtidningen Everybody tre gånger per år. Tidningen delas ut till alla medlemmar i kundklubben Body & Mind samt i alla The Body Shop-butiker. Upplagan är på totalt 237 500 exemplar, vilket gör den till en av Sveriges största kundtidningar – dessutom en av få som inte är reklamfinansierad! För att göra Everybody tillgänglig för ännu fler läsare, hjälper vi numera också till med att släppa tidningen digitalt. Och det ger oss möjligheten att krydda den digitala utgåvan med allt som inte går att få med i den tryckta: extramaterial, utökade artiklar, filmklipp, länkar för dig som vill läsa mer och smidiga produktkopplingar som tar dig direkt till deras webbshop, när du hittar en produkt du vill testa.

Vi är i dagsläget mitt uppe i arbetet med det tredje digitala numret. I väntan på det, här kan du bläddra i nummer två!

Andreas Ågren