Compotech antar utmaningen

Under årets upplaga av Elmia Subcontractor, norra Europas ledande underleverantörsmässa, rullade Compotech ut sin nya kommunikation. Konceptet är resultatet av flera månaders samarbete mellan oss och kunden, som ville kommunicera mervärdet i att välja dem som leverantör – att de vid sidan av alla kvalitetskomponenter också besitter en spetskompetens som gör att de kan bidra redan på idéstadiet när nya produkter utvecklas.

Till mässan producerade vi bland annat en inbjudan, en broschyr och rörlig grafik. Och tillsammans med expoföretaget Ratius försäkrade vi oss om att Compotech fick en av mässans mest framträdande montrar. Besökarna vallfärdades för att prata om sina utmaningar, men också för att tävla i Compotech Grand Prix, en specialbyggd bilbana där bilen du skulle slå var trimmad bortom rim och reson.

// Jonas

Andreas Ågren