Från fiber i källaren till dramatik i vardagsrummet

Sedan slutet av 80-talet har Transit varit en av Storstockholms tryggaste leverantörer av först kabel-tv, med tiden också bredband och ip-telefoni. Nu expanderar de och ger fler stockholmare chansen att ta del av deras kvalitetsleveranser av både teknik och underhållning. Först i startgroparna ligger de fyra Malmarna: Östermalm, Norrmalm, Södermalm och Västermalm (mycket mera känt som Kungsholmen). Men var expansionen slutar, vet ingen! Välkomna till oss på nkel, Transit. De första månaderna med er har varit en utmaning värd namnet. Och vi är mer än lovligt nöjda över resultatet: ett koncept för att bearbeta bostadsrättsföreningar i just Stockholms innerstad.

Konceptet rullas ut med full fart medan du läser detta. Nu drar vi i gång arbetet med att lyfta Transit.se till nästa nivå. Kul!

// Philip

Andreas Ågren