h1.BlogItem-title { }

I över hundra år har Primus utrustning varit proffsens förstahandsval. Med produkter utvecklade för de tuffaste av förhållanden, har företaget varit med och erövrat Mount Everest, Sydpolen och jordens alla andra karga hörn. Nu lanseras deras kompromisslösa termos, Primus C&H, i en Limited Edition-serie, förädlad till den urbana människan. Tillverkad i rostfritt stål håller den dryck riktigt kall eller varm i timmar, till skillnad mot många av de plastiga produkter landets pendlare tidigare varit hänvisade till. Att den också är härligt retrosnygg i sina två 50-talsinspirerade färger, mullvadsbrunt och mintblått, ser vi på nkel som en bonus.

När det var dags för oss att berätta för världen om Primus intåg på modemarknaden, riktade vi in oss direkt mot individerna som har makten att forma denna värld: magasinens moderedaktörer och populära modebloggare.

Lösningen blev ett handlevererat DR bestående av själva termosen, fylld med hett och gott kaffe, tillsammans med en frukostfralla från ett av Stockholms bästa bagerier.

En fantastisk start på dagen signerad Primus, med andra ord. //Denise