Hej kompis! Nu har även vi knåpat ihop ett par rader i sann GDPR-anda. Trevlig läsning. 

Nkel integritetspolicy. Uppdaterad: 2018-05-18

Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du besöker vår hemsida, om du väljer att fylla i vårt kontaktformulär och senare när du väljer att bli kund hos oss (det brukar ta en månad eller två). Den insamlade informationen inkluderar primärt dina kontaktuppgifter. Vi är dock inte intresserade av din skostorlek eller vilket lag du hejar på i fotboll. Men om du ändå, mot förmodan, hejar på Arsenal så föreslår vi att du skickar ett mail till jonas@nkel.se omågende. Han vill gärna ha fler kompisar.  

Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan till exempel användas för att spamma dig med inbjudningar, tips & trix och annat skoj som händer på byrån. 

Säkerhet / utlämnande till tredje part

Vi lovar dyrt och heligt att aldrig någonsin sälja, utbyta eller överföra dina högst personliga uppgifter till tredje part. Förutom kanske till Google, Facebook, Amazon eller nästa heta sociala nätverk. För att skicka ut nyhetsbrev och hantera projekt/fakturor använder vi oss såklart av tredjeparts-system. Samtliga system hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande riktlinjer/lagar.

Personuppgiftsansvarig

Nkel Kommunikation AB, org nr 556516-5072, med adress Gamla Brogatan 19 3 tr, 111 20 Stockholm, är personuppgiftsansvarig. 

Hantera dina personuppgifter hos Nkel

Skulle du vilja få ett utdrag av dina personuppgifter hos Nkel eller få dem uppdaterade alternativt raderade så kontaktar du oss enklast genom att skicka ett mail till info@nkel.se. Vill du skicka din förfrågan per fax så får vi be er att återkomma då det inte är möjligt i dagsläget. 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter hos Nkel

Om du är VD, marknadschef eller köpare av reklambyårtjänster lovar vi att spara dig i 10 år. Säljer du däremot pensionsförsäkringar raderar vi uppgifterna direkt.

Använder vi oss av sju sorters kakor (cookies)?

Ja. Oftast när vi har möte så bjuder vi på kakor men det kan också förekomma mums mums eller vindruvor och på vår hemsida hittar du massor med kakor som jobbar febrilt för att du ska bästa upplevelsen. Dessa hjälper oss att berätta för dig vilken fantastiks reklambyrå vi är. Enjoy.

Kan du själv styra användningen av kakor?

Japp! Du kan blockera kakor i din webbläsare men då riskerar du att missa en smarrig ambrosia. Recept hittar du här »

Samtycke

Du godkänner vår integritetspolicy när du fyller i vårt kontaktformulär eller blir kund eller leverantör hos Nkel.