Aratron – en riktig recond

aratron.jpg

BAKGRUND
Aratron är en underleverantör inom tillverkningsindustrin vars kvalitet på linjärsystem och lösningar för transmission få kan matcha. Men potentiella kunder möttes av en grafisk profil som förmedlade känslan av ett litet verkstadsföretag.

STRATEGISKA INSIKTER
Är man bäst i klassen så ska det synas. För Aratron innebar det att allt från logotyp och payoff till koncept behövde utvecklas.

LÖSNING
Vi ankrade i företagets blåa färg och utvecklade en ny logotyp med tillhörande payoff. Det nya konceptet ”Sätt dina tankar i rörelse” kommunicerar att Aratron är den perfekta partnern hela vägen från idé till produktion. 

Som en del i implementeringen lanserades allt med buller och bång på årets kickoff. När personalen kom till kontoret dagen efter var inget sig likt. Logon på fasaden var utbytt, företagspresentation, visitkort, anteckningsblock, nyckelband – ja, till och med de nya kaffemuggarna var på plats.

RESULTAT
Genom den kraftfulla implementeringen fick företaget en rejäl energiboost och en stabil plattform att bygga fantastisk kommunikation på.


Så här fint blev det! Vill vi ha bildtexter över så här tro?
Mugg.
Jättefin inbjudan gick ut!
In med företagsbroschyr + mässa + film från mässa