Här kan du läsa mer om Nkel, reklambyrån i Stockholm för dig som inte vill krångla till det

Måste allt vara så förbannat krångligt?

 

Det var med den tanken allt började på en parkbänk i Stockholm för 24 år sedan. Vi fick nog av komplicerade modeller och trassliga processer inom reklambranschen. I dag kan vi konstatera att vårt erbjudande som en enklare fullservicebyrå där goda idéer och genuint hantverk har stort fokus, är starkare än någonsin. Välkommen till reklambyrån för dig som inte vill krångla till det!

 

Vi är som bäst när vi jobbar nära, länge och får stort ansvar. Därför värdesätter vi långsiktiga relationer framför korta romanser.

i_love_nkel_mugg_2019.jpg

Det är vi som gör det!

Vi är ett sammansvetsat gäng på åtta personer, en vakthund och ett fantastiskt nätverk med allt man kan behöva. Faktum är att vi har varit runt åtta personer de senaste 20 åren, det är liksom vår grej.

Hos oss får du en komplett reklambyrå med strateg, traditionell och digital ad, copywriter, grafisk formgivare, projektledare/pr och digital produktionsledare. Allt för att vi ska kunna göra fantastisk kommunikation tillsammans.

Vill du lära känna oss lite bättre? Kom förbi en sväng redan i morgon! Vi sitter vid Hötorget mitt i Stockholm.Ett par snabba om oss

Grundades: 1994
Antal anställda: 8 st
Omsättning: cirka 9 000 003 SEK
Kreditvärde enligt Soliditet: AAA
Ägare: Jonas Haage, Ronny Forsberg och Andreas Ågren.

Fakturerat arvode sedan starten: Ca 168 miljoner
Längsta pågående kundrelation: 12 år
Kakmonster på kontoret: minst 1
Genomförda projekt hittills: 4 531 och fler ändå


Du har väl inte missat våra senaste tjugo sena sensommarpilsners?

Vi älskar att slå våra kunder och leverantörer i rundpingis, hockeyspel och annat viktigt i livet. VI har som motto att alltid vinna, gärna krossa. Hoppas att vi får se dig i år. Se till att boka in alla torsdagar du hittar i höst, inbjudan kommer. Och tills dess kan du värma upp med lite feeling från en sensommarpilsner häromåret.