Vill du ha hjälp att utveckla en ny hemsida?

 

Vi gjorde vår första webbplats redan 1995. Sedan dess har vi genomfört hundratals webbprojekt, från enkla kampanjsajter till komplexa databaslösningar med kopplingar till affärssystem. Som kombinerad reklambyrå och webbyrå hjälper vi dig att skapa knivskarp kommunikation och designa en användarvänlig och responsiv webbplats som gör skillnad.

 
Vi gjorde om Astma- och Allergiförbundets medlemstidning Allergia till webbtidning, med stort fokus på att göra livet lätt för redaktörerna

Vi gjorde om Astma- och Allergiförbundets medlemstidning Allergia till webbtidning, med stort fokus på att göra livet lätt för redaktörerna

Puls & Tränings webbplats hanterar medlemsregistrering för över 60 gym

Puls & Tränings webbplats hanterar medlemsregistrering för över 60 gym

Aratron.se är enkel och lättnavigerad, men under skalet döljer sig en extremt sofistikerad produktdatabashantering

Aratron.se är enkel och lättnavigerad, men under skalet döljer sig en extremt sofistikerad produktdatabashantering


 

Hör av dig för en fri konsultation

Alla webbprojekt har sina utmaningar. Vilket CMS ska du välja? Kan organisationen spara tid på automatiska kopplingar? Hur tolkar man besökarnas beteende på webbplatsen och vilka verktyg är bäst för det? Kom förbi så lyssnar vi på dina utmaningar och bjuder på några av våra senaste insikter. Ring vår vd Ronny Forsberg på 070-753 17 97 eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig.

 

Fyra lika viktiga delar för ett lyckat webbprojekt

Att bygga en effektiv webbplats handlar om mer än programmering. Vi börjar med att titta närmare på om dagens grafiska profil och kommunikation gör sitt jobb eller om det är några delar som behöver utvecklas. Därefter tar vi fram förslag på smarta funktioner, publiceringssystem (CMS) och formger den nya lösningen. Och när programmeringen tar fart jobbar vi även igenom innehållet.

webbprojekt_steg1.jpg

Grafisk profil & koncept

webbprojekt_steg2.jpg

Form & funktion

webbprojekt_steg3.jpg

Teknisk utveckling

webbprojekt_steg4.jpg

Skapa innehåll


Ett par goda exempel signerade Nkel

Aratron.se

Teknik: Wordpress med avancerad produktdatabas, kontaktdatabas, multilanguage.
Innehåll: Ny grafisk profil, nytt kommunikationskoncept och stort fokus på att underlätta för kunderna att hitta i produktdatabasen.

Besök aratron.se

Allergia.se

Teknik: Wordpress med Advanced Custom Fields.
Innehåll:  Sidorna byggs upp med flexibla mallar och kundanpassade verktyg för att underlätta redaktörernas administration.

Besök allergia.se

Pulsochtraning.se

Teknik: Kopplingar till befintlig affärssystem för att hantera medlemsregistrering till över 60 gym. Wordpress som CMS.
Innehåll: Komplettering av grafisk profil, nytt kommunikationskoncept.

Besök pulsochtraning.se

 

Saxtorpsvamp.se

Teknik: Squarespace för att hålla nere utvecklingskostnaden och få större budget över till innehåll.
Innehåll: Ny grafisk profil och nytt innehåll (både text och bild) på alla sidor, för att lyfta fram Saxtorp Svamp som en pionjär inom ekologisk svampodling i Sverige. Receptbank.

Besök saxtorpsvamp.se

 

Compotech.se

Teknik: Wordpress med Advanced Custom Fields, för att kunden själv ska kunna designa nya sidor snabbt
Innehåll: Stort innehållsarbete för att få fram budskapet att Compotech är mer än en underleverantör av komponenter, att man har förmågan att bidra i produktutvecklingsprojekt från idé till produktion.

Besök compotech.se

Expolinc.se

Teknik: Wordpress Multisite för hantering av 10 språkversioner, specialutvecklad downloads-sida för återförsäljare globalt.
Innehåll: Produktsidorna är en ”one stop shop” där både återförsäljare och slutkunder kan hitta all relevant information på ett ställe. Merförsäljning genom att visa vinnande kombinationer.

Besök expolinc.se


Vi är webbyrån för dig som inte vill krångla till det

 

Sedan starten 1994 har vi hjälpt våra kunder med det mesta inom design, reklam, kommunikation och webb. Även om vi ser oss som en komplett reklambyrå har vi två delar som sticker ut lite extra: Vi bygger starka varumärken och skapar effektiv kommunikation, oavsett kanal och alltid utan att krångla till det!

Vill du veta mer? Titta förbi oss på Gamla Brogatan 19 i Stockholm, ett stenkast från Hötorget.