Några pilsner, många minnen.

20 november 2014 firade Nkel Kommunikation 20 år som byrå

För fyra år sedan firade vi 20 år som byrå och vi blev överväldigade av all kärlek som strömmade in på Gamla Brogatan 19. Bubblet flödade, selfieväggen fylldes och jazzbandet levererade ett härligt gung. Vilket lag som vann spökbollsturnering är inte så viktigt (men det framgår i filmen) …

2017 blev det ett beach party som vi sent ska glömma. 

Sand mellan tårna, en och annan öl och tropisk stämning. Av det som en gång var en vild frisbeegolfsdjungel återstår nu bara fina minnen och en två meter hög uppblåsbar palm.

Vår sensommarpilsner vore inte mycket att hänga i palmtoppen utan alla fantastiska gäster som återkommer år efter år. Så tack alla härliga kunder, leverantörer och vänner. Här kan du återuppleva kvällen (eller se vad du missade)

2016 års sensommarpilsner gick i Trikolorens färger.

2016 år sesommarpilsner gick för ovanlighetens skull av stapeln när det fortfarande var sommar ute! (Ok, nästan sommar...)Årets franska tema innehöll en rafflande tävling i speedboule. Trots att vi själva inte stod som slutsegrare när gonggongen ringde, var vi helt klart kvällens största vinnare eftersom vi fick bjuda våra underbara kunder, leverantörer och vänner på fest. 

2015 bjöd vi in till Världens senaste sensommarpilsner.

2015 års sensommarpilsner blev en hejdundrande succé! Temat för kvällen var tivoli och den stora höjdpunkten var självklart femkampen. I slutändan kunde bara en person vinna, men eftersom det inte var någon från oss på Nkel (vi stod över tävlan av sportsliga skäl), är det inte så viktigt vem som vann …