h1.BlogItem-title { }
Välkommen Linda!

Välkommen till Nkel, Linda!

Vem är du?
Jag är en digital marknadsföringsspecialist som jobbat i över tio år med datadriven marknadskommunikation i alla dess möjliga och omöjliga former.

Hur hamnade du hos oss?
Som så ofta i livet rör det som om en blandning av tur och skicklighet. Tur att det uppstod ett rekryteringsbehov på byrån. Och skicklighet att jag var bättre än alla andra sökande. Skämt åsido så var det en vän, som visste att jag var sugen på att byta jobb, som tipsade mig om tjänsten. Varpå det blev en fin matchning.

Vad tar du med dig till oss efter dina år i branschen?
Givetvis en hel del. Till exempel att när det gäller digital marknadsföring så kan den aldrig “bli färdig”. Det kommer alltid att finnas saker att förändra och förbättra. Ju snabbare man inser detta, desto mer affärsnytta kommer man kunna skapa för sina klienter.

Vad kan våra kunder förvänta sig av dig?
Ett noggrant, kreativt och problemlösande arbetssätt.

Vilket intryck har du fått av din nya reklambyrå så här långt?
Jag har jobbat här i drygt en månad nu och trivs superbra. Proffsiga, trevliga och välkomnande kollegor, roliga och utmanande projekt samt en fredagsfrukost som är i hotellklass, kan det bli bättre?

Vilken är den största utmaningen hittills på byrån?
Det har nog varit att sätta sig in i alla pågående projekt och kunder. Och att hänga med i den basebollmatch vi halkade in på under byråresan till New York.

Vad pysslar du med på fritiden?
Just nu tar barnen upp det mesta av fritiden, men utöver det gillar jag att träna, resa och umgås med familj och vänner.