h1.BlogItem-title { }
Jennie Davelind är ny produktionsledare på reklambyrån Nkel i Stockholm

Välkommen till Nkel, Jennie. Vem är du?

– Jag är en senior produktionsledare som älskar mitt jobb. Min karriär började i tryckeribranschen och jag har hunnit med att jobba som originalare, nosat på copy-yrket, men främst förkovrat mig inom produktionsledning via IIU, Grafiska Institutet och Berghs – för att sedan jobba som just produktionsledare på reklambyrå i nästan 20 år.

Hur hamnade du hos oss?
– Det är 17 år sedan jag bytte jobb, så det var hög tid för nya utmaningar! När ni sökte en ny produktionsledare kände jag genast att det verkade vara ett skönt gäng med roliga kunder och att det var mig de letade efter.

Vad har du fått med dig från dina många år i reklambranschen?
– Övning ger färdighet och efter 20 år i branschen har jag hunnit samla på mig en stor erfarenhetsbank. Men framför allt har jag lärt mig att allt löser sig, bara man behåller lugnet och tänker positivt.

Vad kan våra kunder förvänta sig av dig?
– Mitt mål är att ge kunderna bra service, kvalitet och trygghet.

Du har varit här i hel vecka nu. Vad är dina första intryck av Nkel?
– Jag känner mig otroligt välkommen och omhändertagen. Det är härliga människor här och jag känner mig redan som en del av gänget.

Och vad pysslar du med på fritiden då?
– På fritiden ägnar jag mig åt min stora familj, träning och sång. Jag springer, cyklar MTB och har nyligen börjat träna crawl. Sjunger gör jag med min underbara kör och ibland även tvåstämmigt med min kompis/f.d. kollega.