h1.BlogItem-title { }

Välkommen till nkel, Fredrik. Vem är du? Junior projektledare med erfarenhet från PR- och mediebranschen, som gillar handbyggda bilar och John Kennedy Toole.

Varför ville du ta klivet över till reklambranschen? Jag har alltid varit intresserad av varumärken – av vad som gör vissa så starka medan andra körs i botten. Det finns ett talesätt jag gillar: ”Du kan ägna 30 år åt att bygga ditt varumärke, men förstöra det på 30 sekunder.” Efter min utbildning på Marknadsakademin, Stockholms universitet, fick jag chansen att känna och klämma på PR-arbete, men jag insåg då att det var på reklamsidan jag ville vara.

Du har varit här i drygt två veckor nu. Vad är dina första intryck? Det är häftigt att få vara på en byrå som lever och andas kreativitet och omtanke för varumärkena i huset. Jag upplever nkel som en väldigt personlig arbetsplats. Vi är varken för små eller för stora, alla får ta plats och jag har snabbt blivit delaktig i både gänget och projekten.

Och på fritiden då? Mycket bilar, ännu mer musik. Är även konstintresserad, främst av popkonst. Och så går jag på gymmet, umgås med vänner och spenderar tid med flickvännen.

Vad kan våra kunder förvänta sig i mötet med dig? En engagerad och positiv projektledare. Jag är här för att utvecklas genom att alltid göra mitt allra bästa för att hjälpa dem med allt mellan himmel och jord.