h1.BlogItem-title { }
nkel_pantbanken.jpg

Premiär för Pantbankens egen tv-serie på TV3

På måndag den 16 september kl 20:00 är det hög tid att bänka sig framför linjär-tv:n! Då är det nämligen premiär för vår kund Pantbankens egen reality-show på TV3, som heter just “Pantbanken”. Under sex avsnitt får vi följa med in bakom kulisserna på Pantbanken och träffa både kunder och Pantbankens erfarna värderare. Bland annat kommer du att få lära dig att skilja en lyxklocka från en kopia och få se hur det går till när man värderar en diamant. Kanske inser du att du har en förmögenhet hemma i byrålådan utan att veta om det?

Samtidigt som tv-serien går upp är det nu även premiär för Pantbanken nya hemsida, signerad yours truly (det vill säga reklambyrån Nkel kommunikation på vars hemsida du nu befinner dig), en stor digital kampanj som kommer gå parallellt med tv-serien och mycket annat skoj. Håll utkik!

Har du någon kul pryl hemma som du vill veta vad den är värd? Surfa in på pantbanken.se och hitta ditt närmaste kontor. Dit är du alltid välkommen för en fri värdering. På sajten kan du passa på att läsa mer om tv-satsningen, köpa något fint i webbshoppen och buda på en mängd spännande auktioner.