Digital marknadsförare

Vi på nkel är rusktigt bra på att utveckla varumärken. Det är strategier, koncept, färg och form hela dagarna. Och när den nya idéntiteten sitter är det dags att skapa effektiva aktiviteter. Ofta smarta riktade insatser som når målen. Mycket digitalt men inte alltid. Och det är här du kommer in i bilden.

Nu söker vi en digital marknadsförare/projektledare som kan hjälpa våra kunder med deras löpande kampanjarbete. Din roll är att sköta planering, genomförande, övervakning och uppföljning av de kampanjer vårt kreativa team tagit fram.

Du kommer arbeta med kundernas webbplatser, kampanjsidor, SEO, SEM, sociala kanaler m.m. Förutom det löpande kampanjarbetet kommer du även implementera verktyg och rutiner för att mäta de insatser som görs. Så god vana från Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Ads manager/Power editor och lite HTML-kunskap tror vi är en lysande grund.

Inte nog med att du förmodligen kommer ha stans absolut roligaste jobb. Du kanske även kommer få en alldeles egen mugg som du kan gå runt och stila med!

Inte nog med att du förmodligen kommer ha stans absolut roligaste jobb. Du kanske även kommer få en alldeles egen mugg som du kan gå runt och stila med!

Nkel startade 1994 och är en reklambyrå i Stockholm. Idag är vi sju personer som sitter i sköna lokaler på Gamla Brogatan, ett stenkast från Hötorget. Vi tar ofta rollen som fullservicebyrå och jobbar med både konsumentvarumärken, till exempel The Body Shop, Puls & Träning och Friluftsfrämjandet, och en hel serie företag in om B2B.

Är det här du?
• Minst två års erfarenhet från seobyrå, reklambyrå, digitalbyrå och/eller digital marknadsavdelning.
• Går igång på GTM, SEO, CTR, marketing automation och annat som andra mest tycker är krångligt.
• Har stor vana från Googles Analytics och enklare HTML kunskaper.
• Du har lite extra skills på spökboll eller någon annan dold talang som vi kan dra nytta av när vi utmanar våra kunder i årets sena sensommarpilsner.

Tjänsten är heltid och den startar så snart vi hittar varandra.
Vi ser fram mot din ansökan. Helst idag!

 

TYP AV TJÄNST
Marknadsförare/projektledare med digitalt fokus

ARBETSTID
100 procent

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Snarast

START
Snarast

LÖN
Efter överenskommelse

ANSÖKAN
jobb@nkel.se

VÅR KONTAKTPERSON
Jennie Davelind
070-730 12 30 eller jennie@nkel.se