Sorry, tjänsten är tillsatt men det är alltid ok att skicka en spontanansökan till jobb@nkel.se!

Fantastisk produktionsledare sökes!

Nu söker vi ytterligare en varm, noggrann, ambitiös och erfaren produktionsledare/operativ projektledare som vill pyssla om våra fantastiska kunder, styra upp de småtokiga kreatörerna och stötta våra fokuserade projektledare. En ansvarstagande och prestigelös person som är ”spindeln i nätet”-klyschan personifierad. Är det du?

Har du dessutom minst fem års erfarenhet som produktionsledare på byrå, en produktionsledarutbildning eller motsvarande i grunden och kan börja före sommaren? Då är vi nära!

Nkel startade 1994 och är en reklambyrå som ofta tar rollen som fullservicebyrå. Vi är ett tajt gäng på sju personer som sitter i sköna lokaler på Gamla Brogatan, ett stenkast från Hötorget. Här är det högt i tak (både bokstavligt och bildligt talat) och vi tror på att arbetsglädje och lyckade projekt går hand i hand. Bland våra kunder finns Friluftsfrämjandet, Pantbanken, Puls & Träning och ytterligare en hel drös till med roliga varumärken.

Taggad? Skicka din ansökan direkt till -. Har du frågor om tjänsten kan du mejla dem till samma adress – så återkommer vi med vändande post.

nkel - stans skönaste reklambyrå
 

TYP AV TJÄNST
Produktionsledare / operativ projektledare

ARBETSTID
100 procent

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Snarast

START
Juni 2019

LÖN
Efter överenskommelse

ANSÖKAN
-

VÅR KONTAKTPERSON
-