Formstark_originalare_Final_Art.jpg

Formstark originalare/Final Art sökes!

Vår fantastiska originalare Rosanna går på mammaledighet lagom till lucia. Nu behöver vi en vikarie som kan göra henne rättvisa.

Nu söker vi en glad och pigg originalare, van att jobba i team och bekväm att ha direktkontakt med kunderna. Du stöttar våra småtokiga kreatörer och jobbar ibland direkt med någon av våra projektledare eller produktionsledare. Förutom att du är noggrann och prestigelös så har du grym ordning och reda. Du jobbar lika gärna i Adobe Creative Cloud som i Microsoft Office. Du vet hur man tar en AD-skiss till tryckfärdigt original. Du vet även hur man gör pixelrätta leveranser av delar på hemsidor, för utvecklare att hugga tag i. Och kan göra original till Facebook- och Instagram-annonsering. Kanske till och med göra enklare filmredigering. Är det du?

Nkel startade 1994 och är en reklambyrå som ofta tar rollen som fullservicebyrå. Vi är ett tajt gäng på åtta personer som sitter i sköna lokaler på Gamla Brogatan, ett stenkast från Hötorget. Här är det högt i tak (både bokstavligt och bildligt talat) och vi tror på att arbetsglädje och lyckade projekt går hand i hand. Bland våra kunder finns Bankomat, Matkomfort, Norstedts, Pantbanken Sverige, Villaägarna, Puls & Träning, Friluftsfrämjandet, Rikshem och en hel drös till med roliga varumärken.

KRAV
- Utbildad originalare
- Minst 5 års yrkeserfarenhet
- Svart bälte i att korrekturläsa svenska texter
- Goda kunskaper i engelska

 

TYP AV TJÄNST
Originalare/Final Art 
(18 månader vikariat)

ARBETSTID
100 procent

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2019-10-04
Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt. Sök nu!

START
Början av december

LÖN
Efter överenskommelse

MERITERANDE
- Andra språkkunskaper
- Filmredigering
- 3D

ANSÖKAN
jobb@nkel.se

VÅR KONTAKTPERSON
Tina Tobiasson
tina@nkel.se