Sorry, tjänsten är tillsatt men det är alltid ok att skicka en spontanansökan till jobb@nkel.se!

Digital marketing specialist

Vi på nkel är rusktigt bra på att utveckla varumärken. Det är strategier, koncept, färg och form hela dagarna. Och när den nya identiteten sitter är det dags att skapa effektiva aktiviteter. Ofta smarta riktade insatser som når målen. Mycket digitalt men inte alltid. Och det är här du kommer in i bilden.

Nu söker vi en digital marknadsföringsspecialist (cool titel : ) som kan hjälpa våra kunder med deras digitala närvaro, analys och löpande optimering.

Du kommer arbeta med kundernas webbplatser, kampanjsidor, sociala kanaler, kampanjmail, SEO, SEM m.m. Förutom det löpande kampanjarbetet kommer du även implementera verktyg och rutiner för att mäta de insatser som görs. Så god vana från Google Analytics, Google Tag Manager, något marketing automationverktyg, Facebook businessmanager och kanske lite HTML-kunskap tror vi är en lysande grund.

Inte nog med att du förmodligen kommer ha stans absolut roligaste jobb. Du kanske även kommer få en alldeles egen mugg som du kan gå runt och stila med!

Inte nog med att du förmodligen kommer ha stans absolut roligaste jobb. Du kanske även kommer få en alldeles egen mugg som du kan gå runt och stila med!

Nkel startade 1994 och är en reklambyrå i Stockholm. Idag är vi sju personer som sitter i sköna lokaler på Gamla Brogatan, ett stenkast från Hötorget. Vi tar ofta rollen som fullservicebyrå och jobbar bland annat med Friluftsfrämjandet, Pantbanken, Puls & Träning, Eniro och ytterligare en hel serie sköna företag.

Är det här du?
• Minst två års erfarenhet som digital marketing specialist.

• Går igång på GTM, SEO, SEM, marketing automation och annat som andra mest tycker är krångligt.

• Har stor vana från Googles Analytics, analys och optimering.

• Du har lite extra skills på spökboll eller någon annan dold talang som vi kan dra nytta av när vi utmanar våra kunder i årets sena sensommarpilsner.

Tjänsten är deltid eller heltid beroende på vad som passar dig och startar så snart vi hittar varandra. Vi ser fram mot din ansökan på dms@nkel.se, helst idag!

 

TYP AV TJÄNST
Digital marketing specialist

ARBETSTID
50-100 procent (beroende på vad som passar dig)

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Snarast

START
Juni 2019

LÖN
Efter överenskommelse

ANSÖKAN
-

VÅR KONTAKTPERSON
-