Tjänsten är tillsatt

Fantastiska rubriker och brödtexter som berör!

 

Om du kör pekfingervalsen eller har fingrar som rasslar över tangentbordet spelar ingen roll. Däremot ska orden som ramlar ut vara av absolut toppklass. Rubriker som fångar och bröd som berör. Om du är en erfaren, klurig, idérik och strategisk copywriter som gillar variationen i att ena dagen knäcka koncept och nästa skriva igenom en hel webbsida med tekniska attiraljer av okänd art, har vi förmodligen världens roligaste jobb åt dig.

Subset är ett av Sveriges vassaste företag inom systemutveckling och IT-säkerhet. Hittills har vårt samarbete resulterat i en ny varumärkesplattform, en evolution av den grafiska profilen, en ny payoff, en ny webbplats och en massa profilmaterial.

Nkel startade 1994 och är en reklambyrå i Stockholm. I dag är vi sju personer som sitter i sköna lokaler på Gamla Brogatan, ett stenkast från Hötorget. Vi tar ofta rollen som fullservicebyrå och jobbar med både konsumentvarumärken, till exempel The Body Shop, Puls & Träning och Friluftsfrämjandet, och en hel serie företag inom B2B. Nu har vår fantastiska copy beslutat sig för att sadla om (någonting med knäböj och smaskiga burgare) och vi letar efter någon som kan ta över hans tangentbord.

Är det här du?

  • Minst 4 års erfarenhet från reklambyrå
  • Har jobbat med varumärkes- och konceptutveckling
  • Skriver för både print och digitala medier
  • Duktig på research och kan klämma ur dig ett och annat engelskt ord när det behövs
  • Du är en fena på pingis eller har någon annan dold talang som vi kan dra nytta av när vi utmanar våra kunder i årets sena sensommarpilsner

Tjänsten är heltid och vi tänker att du ska starta i mitten av augusti. Vi ser fram emot din ansökan. Helst i dag!

 

TYP AV TJÄNST
Copywriter

ARBETSTID
100 procent

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Snarast

START
Mitten av augusti 2017

LÖN
Efter överenskommelse

ANSÖKAN
jobb@nkel.se

VÅR KONTAKTPERSON
Jennie Davelind
070-730 12 30 eller jennie@nkel.se